Vis , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes.
-
Snij de venkel in kleine blokjes. Hou het venkelgroen bij.
-
Snij de peterselieblaadjes en bieslook fijn.
-
Verwarm een klontje boter in een ruime pot en stoof de venkelblokjes even aan.
-
Voeg de aardappelblokjes en juliennegroenten toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Dek de pot af en laat 5 min stoven op een matig vuur.
-
Giet de wijn erbij en laat even opkoken. Voeg de visfond en room toe en roer de wasabi erdoor.
-
Dek de pot af en zet het vuur hoger. Laat 5 min koken.
-
Draai het vuur lager en leg de visfilets bovenop de groenten. Dek de pot af en laat de vis in 5 à 10 min garen, afhankelijk van de dikte van de visfilet.
-
Werk af met plukjes venkelgroen, bieslook en peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven