Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet af en plet fijn met een pureestamper. Voeg de boter toe. Kruid met peper en zout.
-
Haal de rolmops uit het vocht en laat uitlekken op keukenpapier. Leg de filets open en bestrijk met een dun laagje puree. Rol terug op en snij in cilinders van 5 cm dik.
-
Kook de eieren hard, giet af en laat afkoelen. Pel de eieren en plet fijn. Meng met de gehakte peterselie.
-
Zet 3 cilinders in het midden van elk bord. Geef er enkele quenelles tartaarsaus bij. Strooi de eimimosa rondom het bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven