Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de sla en pluk de blaadjes. Spoel de blaadjes en zwier goed droog. Hak de sla grof.
-
Rooster de pijnboompitten in een hete pan. Eenmaal geroosterd, haal ze uit de pan en laat afkoelen op wat keukenpapier. Ontpit de olijven indien nodig en hak ze vervolgens fijn. Snij de zongedroogde tomaten in stukjes.
-
Meng de sla met pijnboompitten, olijven, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas. Werk af met citroensap en wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Leg de plakjes Gandaham open. Beleg met de gemengde sla. Rol stevig op tot je een cilinder krijgt.
-
Snij de rolletjes in 2 en zet rechtop.
-
Serveer de rolletjes op een schotel.
-
Snij het stokbrood in plakjes en serveer bij de Gandahamrolletjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven