Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Verdeel over elke varkensescalope wat platte peterselie en beleg met een snede Serranoham.
-
Rasp er rijkelijk wat manchego over en kruid met zwarte peper en zout.
-
Vouw de langste zijkanten allebei 1 cm naar binnen. Rol vanaf een korte zijkant strak op.
-
Paneer met paneermeel.
-
Verhit wat olijfolie in een antikleefpan.
-
Bak de rollades op een matig vuur 5 min aan elke kant.
-
Snij elke rollade in schijfjes van 2 cm en serveer met aioli.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven