Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren en de suiker luchtig. Meng de bloem met het amandelpoeder. Spatel deze mengeling onder het luchtige eimengsel.
-
Verwarm de oven op 220°C.
-
Smeer het biscuitbeslag ± 3 mm uit op een bakpapier.
-
Bak 4 min in de hete oven, de biscuit moet bruin zijn maar niet uitgedroogd.
-
Draai de biscuit om en verwijder het bakpapier.
-
Verwarm de speculaaspasta in de microgolf en smeer open op de biscuit.
-
Rol de biscuit zo strak mogelijk op en steek eventjes in de diepvries (dit snijdt makkelijker).
-
Compote
Schil 1 bloedsinaasappel met een dunschiller. Snij de schil fijn en hou apart.
-
Verwijder de schil en het wit van alle sinaasappels. Snij de partjes in kleinere stukjes.
-
Snij de vanillestok in 2 en haal het merg eruit.
-
Kook de Nona Spritz met het sinaasappelsap op. Voeg de schil, vanillestok, het merg en de kaneelstok toe en laat ± 5 min meekoken.
-
Voeg na 5 min de geleisuiker en de stukjes sinaasappel toe en laat alles kort opkoken.
-
Giet in een bokaal en sluit de bokaal meteen.
-
Serveer de compote van bloedsinaasappel met de speculaasrolcake.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven