Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren luchtig met de suiker en vanillesuiker.
-
Zeef de zelfrijzende bloem en de maïzena door elkaar. Spatel de bloem zo voorzichtig mogelijk onder de luchtige eiermousse.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
-
Verwarm de oven op 200°C.
-
Verdeel het biscuitbeslag zo egaal mogelijk over de bakplaat (25 x 40 cm). Bak de biscuit 7 min goudbruin.
-
Haal de bakplaat uit de oven en laat ± 2 min afkoelen. Draai de plaat om met behulp van een rooster. Verwijder het bakpapier voorzichtig van de biscuit.
-
Bevochtig een propere keukenhanddoek en wring goed uit. Leg de vochtige keukenhanddoek op de biscuit en draai die terug om. De meest donkere kant van de biscuit ligt nu naar boven op de vochtige handdoek. Besmeer deze zijde rijkelijk met abrikozenconfituur.
-
Rol de biscuit met behulp van de vochtige handdoek zo strak mogelijk op. De lichtste kant bevindt zich nu aan de buitenkant. Verwijder de keukenhanddoek en rol de lichtvochtige biscuit voorzichtig door de lichtbruine rietsuiker.
-
Smelt een beetje zwarte chocolade, doe in een spuitzakje en sprits lijntjes op de biscuitrol om af te werken.
-
Snij in stukken en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven