Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breek de eieren.
-
Voeg de suiker en vanillesuiker toe aan de eieren en mix gedurende 10 min tot een schuimige massa (= ruban).
-
Zeef de zelfrijzende bloem erover en spatel rustig onder de ruban.
-
Verwarm de oven voor op 160°C hetelucht.
-
Bedek een ovenplaat met bakpapier.
-
Giet het deeg over het volledige bakpapier en strijk het plat.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat bakken gedurende 20 min.
-
Haal de cake uit de oven.
-
Leg een propere handdoek op tafel en draai de bakplaat in een vlotte beweging om op de handdoek.
-
Haal het bakpapier er voorzichtig af.
-
Bedek ½ van de biscuit met crunchy speculoospasta en ½ met confituur.
-
Rol de biscuit voorzichtig op met de handdoek. Let op dat hij niet scheurt. Dit gaat best als de biscuit nog warm is.
-
Besmeer de bovenkant met speculoospasta die je even in de microgolfoven hebt opgewarmd.
-
Strooi er bresiliennenootjes over en werk af met bloem suiker.
-
Laat de rolbiscuit afkoelen.
-
Snij in plakjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven