Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en snipper fijn. Snij de pijpajuintjes in schuine stukjes.
-
Snij de koriander- en muntblaadjes fijn.
-
Snij het vlees in fijne plakjes. Kruid met peper en zout.
-
Schil de ananas en snij het vruchtvlees in plakjes.
-
Verwarm de wok op een hoog vuur en voeg 1 eetlepel olie toe. Roerbak de lente-uitjes samen met de looksnippers gedurende 1 minuut. Schep uit de pan; zorg ervoor dat alle looksnippers eruit zijn, zo niet gaan ze verbranden.
-
Voeg wat olie toe en roerbak een portie vlees goudbruin en gaar. Schep uit de pan en ga verder tot al het vlees goudbruin gebakken is.
-
Giet 2 eetlepels water in de pan en roer het aanbaksel los. Voeg het vlees, de lente-uitjes, look en ananas toe en laat doorwarmen. Breng op smaak met pilipili. Roer de vissaus erdoor.
-
Bestrooi met fijngesneden koriander- en muntblaadjes. Serveer met witte rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven