Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilet in fijne reepjes, de pijpajuintjes in schuine stukken en het vruchtvlees van de paprika in stukjes.
-
Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.
-
Verwarm een scheut olie in de wok en roerbak de kippenreepjes tot ze goudbruin zijn. Voeg de pijpajuin en paprika toe en roerbak enkele minuten. Roer er vervolgens de sojasaus en honing door.
-
Breng op smaak met limoensap en versgemalen zwarte peper.
-
Schep er de cashewnoten door en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven