Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de shiitake en champignons in plakjes, de oesterzwammen in reepjes. Schil de gember en rasp fijn. Pel het teentje look en snipper fijn.
-
Pluk de korianderblaadjes en snij de steeltjes in stukjes.
-
Snij het rode chilipepertje in de lengte open. Verwijder de zaadjes en snij in fijne stukjes.
-
Zet de wok op een hoog vuur. Verhit 1 eetlepel olie en roerbak de helft van de paddenstoelen tot ze net gaar zijn. Schep ze uit de pan.
-
Bak de rest van de paddenstoelen in nog 1 eetlepel olie en schep uit de pan.
-
Verhit 1 eetlepel olie in de wok en roerbak de wokgroenten. Voeg koriandersteeltjes, looksnippers, gember en pepertje toe. Roerbak tot de aroma’s vrijkomen.
-
Besprenkel met vissaus en ketjap manis. Roerbak nog 1 à 2 minuten en schep de paddenstoelen erdoor.
-
Hak de pinda’s. Meng door de gewokte groenten. Werk af met korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven