Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de dressingingrediënten goed door elkaar.
-
Laat de rozijntjes wellen in appelsap.
-
Schep de rodekool in een vergiet en laat uitlekken.
-
Schil de peer, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes.
-
Doe de rodekool in een kom en schep de zilveruitjes, gewelde rozijntjes, peerstukjes en kaneelpoeder erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
-
Serveer de salade en de appelmoesdressing apart naast een biefstuk en gekookte aardappeltjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven