sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rodekool in stukken. Snij ze verder fijn met een snijmachine of een mandoline. Reinig de lenteuitjes en snipper fijn.
-
Rooster de sesamzaadjes in een droge pan tot ze lichtbruin zijn. Schep ze op een bord en laat ze afkoelen.
-
Maak van de olijfolie en rode wijnazijn een vinaigrette. Kruid met peper en zout.
-
Meng de rodekool met de lenteuitjes in een kom en schep de vinaigrette eronder.
-
Schil de appel en snij in balkjes. Versier het bord met de appelbalkjes en de sesamzaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven