zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rodekool in fijne reepjes. Pel de uien en snij in fijne ringen.
-
Verwarm een flinke scheut olijfolie in een ruime pan en stoof hierin de uiringen aan. Voeg de rodekoolreepjes toe en laat even stoven. Blus met rode wijn.
-
Kruid met versgemalen zwarte peper, zeezout en laurierblaadjes. Dek de pan af en laat 20 minuten stoven.
-
Schep de cranberry’s erdoor en laat meestoven tot de kool gaar is.
-
Verwijder de laurierblaadjes en breng op smaak met honing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven