Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rodekool in fijne reepjes. Pel de uien en snij in fijne ringen.
-
Verwarm een flinke scheut olijfolie in een ruime pan en stoof hierin de uiringen aan. Voeg de rodekoolreepjes toe en laat even stoven. Blus met rode wijn.
-
Kruid met versgemalen zwarte peper, zeezout en laurierblaadjes. Dek de pan af en laat 20 minuten stoven.
-
Schep de cranberry’s erdoor en laat meestoven tot de kool gaar is.
-
Verwijder de laurierblaadjes en breng op smaak met honing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven