Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de rode kool en snij in fijne julienne.
-
Pel de uien en snij fijn. Stoof de uien en rode kool aan in wat boter in een stoofpot. Voeg de suiker, rode wijnazijn en specerijen toe. Laat zachtjes garen.
-
Schil de aardappelen, kook ze gaar en giet af. Maak er puree van. Kruid met peper en zout.
-
Bak de koteletten mooi goudbruin in hete boter. Voeg op het laatste moment de spekjes toe en laat mee sudderen. Kruid met peper.
-
Serveer het vlees, de aardappelpuree, de rode kool en de krokante spekjes op een bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven