Rode currysoep met mosselen, spinazie en kokosmelk
Vis , Weekdieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de mosselen enkele keren in koud water. Verwijder de baard.
-
Laat ze op een hevig vuur openen met 100 ml visbouillon. Bewaar het kookvocht en haal ze uit de schelp.
-
Schil en rasp de gember.
-
Snij de chilipeper in ringen. Verwijder de zaadjes voor een mildere smaak.
-
Pel de look en pers fijn.
-
Snij de maïskolfjes in kleinere stukken.
-
Plet de stengels citroengras met de platte kant van een groot mes.
-
Verhit wat arachideolie in een kookpot.
-
Bak al roerend de look en rode currypasta 1 min.
-
Blus met 400 ml mosselvocht, de resterende bouillon en de kokosmelk.
-
Breng aan de kook en voeg de gember en het citroengras toe en laat 10 à 15 min koken.
-
Voeg de rijstvermicelli en maïskolfjes toe. Laat koken volgens de bereidingstijd op de verpakking van de rijstvermicelli.
-
Voeg de mosselen en spinazie toe en breng op smaak met vissaus en limoensap.
-
Bestrooi met verse korianderblaadjes en chilipeper en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven