Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergines in blokjes en het vlees in fijne plakjes.
-
Verhit de wok met 330 ml kokosmelk en laat zachtjes koken. Voeg de currypasta toe en roerbak tot de geur vrijkomt en er rode olie uitkomt.
-
Voeg de plakjes vlees toe en roerbak enkele minuten. Voeg de rest van de kokosmelk en 3 dl water toe en breng aan de kook.
-
Roer de vissaus en bruine suiker erdoor en breng opnieuw aan de kook. Voeg de stukjes aubergine toe en laat gaar koken.
-
Roer de limoenzeste erdoor en breng verder op smaak met vissaus. Zet het vuur uit.
-
Verdeel de curry over kommen en bestrooi met basilicumblaadjes. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven