Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm het bietensap lichtjes op. Los de gist op in het lauwe bietensap.
-
Laat de boter smelten.
-
Splits het ei en meng de dooier door het bietensap.
-
Zeef de bloem en meng er ook onder.
-
Voeg de gesmolten boter en het zout toe aan het deeg.
-
Klop het eiwit op en meng onder het beslag.
-
Warm het wafelijzer op en bak de wafeltjes tot alle beslag op is.
-
Bestrijk met roomkaas en werk af met fijngesneden lente-uitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven