noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de mandarijnen en verdeel in partjes.
-
Steek met een pomme parisiennelepel bolletjes uit de geitenkaas.
-
Rooster de amandelen in een pan tot de kleur van de pel een beetje donkerder wordt. Snipper de munt fijn.
-
Snij de gekookte, gepelde rode bietjes in kwartjes.
-
Verdeel de gemengde sla in het midden van de borden. Schik de rode bietkwartjes en mandarijnpartjes errond. Verdeel de geitenkaasbolletjes erover. Strooi de geroosterde amandelen en de fijngesnipperde munt erover.
-
Kruid met peper en zout. Werk af met wat olijfolie van goede kwaliteit.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven