Selder , Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Open de oesters en steek ze los. Leg ze met eigen vocht in de diepste schelphelft.
-
Bestrooi een bakplaat met een laag grof zout en schik de oesters erop.
-
Laat het spek krokant drogen in de oven. Verkruimel het in kleine stukjes en meng met de fijngehakte spinazie, selder, lente-ui en peterselie.
-
Smelt de boter en voeg het spek-kruidenmengsel toe. Roer het broodkruim erdoor en laat enkel minuten bakken op een zacht vuur.
-
Verdeel het mengsel over de oesters. Plaats de oesters in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin kleuren.
-
Mix 5 cl wodka met 5 cl martini en breng op smaak met tabasco.
-
Druppel vlak voor het serveren wat pittige wodka over de oesters.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven