Eieren , Gluten , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de mozzarella in blokjes van 1 cm.
-
Zet 3 diepe borden klaar in de juiste volgorde, 1 met bloem, vervolgens 1 met losgeklopt ei en als laatste 1 met panko.
-
Vorm van de koude risotto balletjes ter grootte van een bitterbal.
-
Druk ze tot een cirkel plat in de palm van je hand, leg een blokje mozzarella in het midden en druk de risotto errond tot je opnieuw een balletje hebt.
-
Rol door de bloem, ei en panko.
-
Bak in hete olie op 185°C in kleine porties in enkele minuten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer onmiddellijk.
-
Tip: geserveerd met een salade is dit een lunchgerecht.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven