Selder , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en snij hem in kleine blokjes van ± 2 mm bij 2 mm. Warm de groentebouillon op.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Stoof ze glazig aan in de boter op een laag vuur. Voeg de rijst toe en laat die ook glazig worden. Blus met de witte wijn en laat wat uitdampen. Voeg de helft van de knolselderblokjes toe. Giet de warme groentebouillon erbij en voeg het takje tijm toe.
-
Laat de rijst nu gedurende ± 20 minuten garen op een laag vuur.
-
Verkruimel de blauwe kaas en meng hem samen met de mascarpone onder de gare risotto. Kruid met peper en zout. De risotto moet dik vloeibaar en romig zijn.
-
Bak de rest van de knolselderblokjes goudbruin in een pan met een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout. Hak de hazelnoten grof en bak ze ook nog kort mee.
-
Verdeel de risotto over de kommetjes. Schik de gebakken knolselderblokjes en gehakte hazelnoten erover. Werk af met een plukje platte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven