Gluten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Reinig de champignons indien nodig en snij de grote exemplaren in 2 of 4.
-
Smelt de helft van de boter in een pan en bak de champignons 5 à 6 minuten op hoog vuur.
-
Smelt de rest van de boter in een conische sauspan en fruit de sjalotsnippers hierin.
-
Voeg de bulgur en wijn toe en laat de wijn wat verdampen.
-
Giet de warme groentebouillon er beetje bij beetje bij en laat de bulgur de vloeistof opnemen, zonder te roeren. Laat ± 20 minuten garen tot de bulgur zacht is.
-
Voeg de room, geraspte kaas en een deel van de champignons toe. Meng alles en kruid met peper en zout.
-
Doe alles op een schotel en werk af met de rest van de champignons. Versier met wat bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven