zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en het teentje look. Snipper beide fijn. Stoof de sjalot- en looksnippers aan in een klontje boter. Warm de groentebouillon op.
-
Voeg de rijst toe en laat kort meebakken.
-
Giet de witte wijn en warme groentebouillon bij de rijst.
-
Reinig de shiitake en snij in fijne reepjes. Bak de shiitake in een klontje boter. Kruid met peper en zout.
-
Zet een deksel op de pot en laat gedurende 18 minuten op een matig vuur garen.
-
Meng de resterende boter onder de gare rijst. Roer voorzichtig om te vermijden dat de rijstkorrels stukgaan.
-
Voeg de gebakken shiitake toe en meng eveneens onder de rijst.
-
Werk af met de gemalen Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven