Risotto met rode wijn, bospaddenstoelen en burrata
Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 180°C. Schik de plakjes pancetta op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak krokant in de oven.
-
Borstel de paddenstoelen schoon en snij grote exemplaren in stukken. Pluk de blaadjes van enkele takken dragon en snipper fijn.
-
Pel de look en snij in fijne plakjes. Pel de sjalotten en snipper fijn.
-
Giet de rode wijn en bouillon in een kookpot en verwarm op een laag vuur.
-
Smelt 50 g truffelboter in een gietijzeren pot en stoof de sjalotten en look aan tot ze glazig zijn. Kruid met peper en zout. Voeg de rijst toe en roerbak 1 min tot de korrels glanzen.
-
Voeg vervolgens steeds een pollepel warme wijnbouillon toe en laat de rijst de bouillon zachtjes kokend opnemen voor je een nieuwe lepel toevoegt. Roer regelmatig met een houten lepel. Kook in 15 à 18 min beetgaar.
-
Bak intussen de paddenstoelen op een hoog vuur in olijfolie. Kruid met peper en zout en schep de dragon erdoor.
-
Breng de risotto op smaak met truffelboter, parmezaan, versgemalen peper en zout.
-
Verdeel de risotto over voorverwarmde borden met behulp van een bakring. Schik de paddenstoelen en burrata erop en werk af met stukjes pancetta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven