Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C (hete lucht).
-
Was de prei en snij in fijne ringen.
-
Verwarm een klontje boter in een kookpot en stoof de preiringen zacht.
-
Roer de rijst erdoor en overgiet met de witte wijn.
-
Laat de wijn verdampen, voeg bouillon en melk toe en breng aan de kook.
-
Leg de zalmplakjes erop en dek de pot af. Plaats 18 min in de oven.
-
Laat de spinazieblaadjes slinken in een kookpot met 1 el water. Kruid met peper en zout. Knijp de gare spinazie goed uit om extra vocht te vermijden.
-
Haal de pot met risotto uit de oven en schep de spinazie en room door de risotto en zalm. Dek de pot af en laat 5 min rusten.
-
Breng de risotto op smaak met versgemalen zwarte peper, zout, citroensap en zeste.
-
Snipper de bladpeterselie fijn en schep door de risotto. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven