zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de helft van de kastanjechampignons en shiitake fijn en snij de andere helft in plakjes.
-
Snij de ham in reepjes.
-
Smelt de boter in een ruime pan en stoof hierin de sjalotsnippers, de helft van de parmahamreepjes en de gehakte paddenstoelen. Roer de rijst erdoor tot elk korreltje gaat glanzen. Besprenkel met de helft van de wijn en roer tot deze verdampt is.
-
Schep de kastanjechampignons en shiitakeplakjes eronder. Voeg beetje bij beetje de warme bouillon toe onder voortdurend roeren. Voeg pas opnieuw bouillon toe als de vorige helemaal is opgenomen. Ga verder tot alle bouillon op is. Haal de pan van het vuur en laat rusten.
-
Verwarm intussen de olijfolie in een koekenpan. Roerbak hierin de looksnippers samen met de bospaddenstoelen en de rest van de parmaham. Voeg de rest van de wijn toe. Laat verdampen en breng op smaak met truffelolie, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Werk de risotto af met de gebakken bospaddenstoelenmengeling. Bestrooi met parmezaanschilfers en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven