Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Neem een sauteerpan met een diameter van 20 cm. Zet ze op het vuur en verhit 50 gr boter. Stoof de fijngesnipperde sjalotten en look aan. Voeg de risottorijst toe en stoof ook eventjes aan (tot alle korrels blinken).
-
Bevochtig met de warme gevogeltebouillon en Martini Royale bianco. Kruid met peper en zout. Breng aan de kook.
-
Snij uit het bakpapier een cirkel die de omtrek van de sauteerpan heeft. Snij het bakpapier in het midden kruislings 2 cm in. Zo kan de damp ontsnappen. Laat de risotto verder garen op een zacht vuur gedurende ± 20 minuten. De risotto is gaar als alle vloeistof is opgenomen en hij zacht is. Indien niet zo, voeg een weinig vocht toe. Laat verder garen.
-
Reinig de champignons en snij in reepjes. Stoof de champignonreepjes in hete boter tot ze krokant zijn.
-
Neem de risotto van het vuur. Meng de gebakken champignons er voorzichtig onder. Werk af met de verse kruiden, gesmolten boter en Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven