Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de courgette in de lengte in 4 en snij van elk deel dunne kwartjes.
-
Schil de groene asperges tot in de helft. Besprenkel met olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snipper de basilicum en muntblaadjes fijn.
-
Pel de look en pers fijn.
-
Rasp de schil van ½ citroen. Pers uit. Meng het sap en de zeste met de look en 2 el olijfolie. Besprenkel de zalm hiermee. Kruid met zwarte peper en zout. Laat 10 min trekken.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verhit wat olijfolie in een diepe bakpan. Bak de sjalot glazig. Roer de rijst erdoor. Blus met de wijn en laat verdampen. Bevochtig met 1/3 van de groentebouillon. Laat zonder roeren in de rijst trekken op zacht vuur. Herhaal. Roer de courgette erdoor. Bevochtig met het laatste deel groentebouillon en laat in de rijst trekken.
-
Zet de zalm in een ingevette ovenschotel en zet 8 min in de voorverwarmde oven.
-
Verwarm een grillpan op het vuur. Gril de asperges aan beide zijden tot ze gaar zijn.
-
Roer de groene pesto, munt en basilicum door de risotto.
-
Verkruimel de geitenkaas erover en serveer met de zalm en groene asperges.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven