Risotto met geroosterde pompoen, salie en Parmezaanse kaas
Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Was de pompoen, snij doormidden en verwijder de pitten. Snij in stukken met de schil en schik in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie.
-
Stamp de koriander grof in de vijzel. Meng met de pilipili en zout naar smaak en strooi over de pompoenstukjes. Rooster 30 min in de oven.
-
Pluk de salieblaadjes, haal door olijfolie en stop tussen de stukjes pompoen. Zet nog 10 min in de oven.
-
Pel de look en sjalot en snipper fijn. Snij de bleekselder in fijne plakjes.
-
Verwarm de bouillon.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven