zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Snij de bieslook in staafjes.
-
Breng het water, bouillonketeltje, de witte wijn en de tijm aan de kook. Hou apart en warm.
-
Stoof de sjalotten en risottorijst aan in 50 gr boter. Laat beide glazig worden.
-
Giet de warme bouillon erbij en voeg de erwtjes toe. Meng alles goed.
-
Laat op een zacht vuurtje sudderen tot al het vocht is opgenomen door de rijst. De risotto moet gaar zijn en toch een smeuïge structuur hebben.
-
Voeg de overige malse boter en Parmezaanse kaas toe en meng.
-
Kruid met peper en zout.
-
Serveer in een diep bord en werk af met de staafjes bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven