Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de rucola en tuinkers.
-
Snij de lente-ui fijn en meng met de rucola en tuinkers. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Weeg de hoeveelheid rijst af en spoel goed onder koud, stromend water.
-
Pel de sjalotten en look en snipper fijn.
-
Snij de champignons in kleinere stukken.
-
Bak de champignons bruin in een klontje boter. Hou apart.
-
Warm de groentebouillon op.
-
Stoof de sjalot met de look glazig in een ruime hoeveelheid olijfolie in dezelfde pan van de champignons.
-
Voeg de rijst toe en laat enkele min meestoven op een matig vuur.
-
Bevochtig met het bier en laat dit volledig opnemen door de rijst. Voeg daarna de groentebouillon beetje per beetje toe aan de rijst, tot de rijst de vloeistof heeft opgenomen.
-
Voeg de gebakken champignons toe aan de gare rijst en meng.
-
Doe de risotto in kommetjes en werk af met versgeraspte Oud Brugge-kaas.
-
Serveer het slaatje bovenop de risotto.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven