Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de asperges en kook ze gedurende enkele minuten gaar in gezouten water. Haal ze uit het water en laat uitlekken.
-
Snij de kopjes van de asperges en hou apart. Was de spinazieblaadjes en laat uitlekken.
-
Snij de rest van de stengel in stukken en doe samen met de spinazieblaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, geplette lookteentjes en het citroensap in een blender. Mix alles en voeg olijfolie toe tot je een smeuïge massa bekomt. Kruid met peper en zout.
-
Kook de risone gaar in een grote hoeveelheid water met zout.
-
Giet de gare risone af en laat uitlekken.
-
Meng de pesto onder de risone en voeg de aspergepunten toe.
-
Werk af met de zeste van een citroen, zonnebloempitten en nog wat extra schilfers Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven