Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de rode ui en snipper fijn.
-
Plet de zalm belle-vue met een vork.
-
Roer de rode ui, mayonaise, zachte boter en sap van een halve citroen door de zalm. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Toast het roggebrood en steek rondjes uit het roggebrood met de uitsteekvorm.
-
Schep de zure room in een spuitzak met gekartelde spuitmond.
-
Serveer wat rillettes op elk bord door ze in de uitsteekvorm te duwen. Leg er een schijfje roggebrood op. Werk af met wat gerookte zalm en lompviseieren. Spuit wat zure room erbij. Schik de kappertjes errond en versier met dille. Serveer met jonge sla.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven