Rillettes van krab met surimi en zeekraal
Schaaldieren , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het houterige uiteinde van de zeekraal. Breng water aan de kook en blancheer de zeekraal 2 min.
-
Giet af, spoel koud onder stromend water en laat uitlekken.
-
Snipper de zeekraal heel fijn.
-
Laat de king krab uitlekken. Rafel de surimi uit elkaar en snij wat fijn.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper de bieslook fijn.
-
Meng de krab, surimi, zeekraal, bieslook, sjalot en zeste van ¼ sinaasappel onder de zure room.
-
Breng op smaak met sap van ¼ sinaasappel, enkele druppels citroensap, piment d’espelette en zout.
-
Serveertip: kook 2 kwarteleitjes hard. Pel en snij in de lengte in 2.
-
Steek een cirkel uit 4 sneden briochebrood. Toast krokant in een broodrooster.
-
Beleg met een quenelle rillettes van krab.
-
Werk af met een half kwarteleitje en wat kruidenkaas.
-
Versier met tuinkers. Kruid met fleur de sel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven