noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de shiitake in fijne stukken.
-
Pel de sjalot en look. Pers de look en snipper de sjalot fijn.
-
Smelt de boter in een pan en bak de champignons gaar.
-
Roer de look en sjalot erdoor en haal van het vuur.
-
Snipper de dragonblaadjes en krulpeterselie fijn.
-
Rooster de hazelnoten, laat afkoelen en hak grof.
-
Mix de gebakken champignons met de notenolie, maar behoud wat structuur.
-
Roer de verse kruiden en hazelnoten eronder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe in een potje en serveer met toastjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven