Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de kruiden met de suiker in de vijzel. Plet tot alle aroma’s vrijkomen.
-
Wrijf de konijnenbillen hiermee in. Doe de konijnenbillen in een schaal en bedek volledig met het grof zout. Zet in de koelkast gedurende minstens 12 uur.
-
Verwarm de oven voor op 100°C.
-
Haal de billen uit het zout en spoel goed af. Dep het vlees droog.
-
Leg de billen in een ovenschaal en overgiet met het eendenvet. Zorg ervoor dat de billen volledig onderstaan.
-
Zet gedurende 3 uur in de oven en laat garen. Draai de billen regelmatig om.
-
Haal de konijnenbillen uit het vet.
-
Pel het teentje look en snipper fijn. Neem 2 koffielepels vet uit de ovenschaal en doe in een pan. Stoof de look hierin aan, maar laat niet bruinen.
-
Haal het vlees van de konijnenbillen en trek in fijne reepjes.
-
Meng het vlees met de gestoofde look. Voeg nog 4 koffielepels eendenvet toe. Kruid met peper. Meng alles.
-
Doe de rillette in een weckbokaal en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Snij de ciabatta in plakjes en bedek met de rillette. Serveer als hapje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven