Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Trek de blikjes half open. Schep de sardientjes eruit en doe ze in een kom.
-
Hou 6 plukjes dille apart en snipper de rest fijn.
-
Voeg de roomkaas en fijngesneden dille bij de sardientjes en meng met een vork. Breng op smaak met kappertjes, vers gemalen zwarte peper en zeezout.
-
Maak de blikjes schoon en leg er een stukje bakpapier in. Vul met de rilette. Werk af met kappertjes en een plukje dille.
-
Serveer met toastjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven