Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 3 cirkels uit het bladerdeeg, die iets groter zijn dan de bakvormen.
-
Vet de bakvormen in met zachte boter.
-
Leg het deeg tot aan de rand in de bakvorm.
-
Prik met een vork een paar gaatjes in de bodem. Snij het overtollige deeg aan de rand weg.
-
Meng de dessertrijst met de melk, room, kaneel en suiker. Breng aan de kook.
-
Laat op een zacht vuurtje met deksel gedurende ± 20 min garen. Roer af en toe, zodat de rijst niet gaat aanbranden.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Laat de rijstpap een paar min afkoelen.
-
Splits het ei en klop het eiwit stijf.
-
Meng eerst de eidooier onder de rijstpap en daarna het opgeklopte eiwit.
-
Verdeel de rijstpap over de bakvormen.
-
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 25 à 30 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven