Rijstsalade met sugar snaps, radijsjes en gemarineerd varkensvlees
sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: meng het sap van 1 limoen met 1 el ketchup, 1 el honing, 3 el sesamolie en 1 kl sojasaus. Kruid met peper.
-
Laat het varkensvlees 1 u marineren in de marinade in de koelkast.
-
Dressing: meng het sap van 1 limoen met 3 el sesamolie en 1 el sesamzaadjes. Kruid met peper en zout.
-
Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Overgiet de sugar snaps met kokend water en laat 5 min staan.
-
Haal de sugar snaps uit het water en laat ze onmiddellijk afkoelen in ijswater.
-
Snij de sugar snaps in de lengte in 2.
-
Spoel de radijsjes en snij in 4.
-
Haal het varkensvlees uit de marinade en dep droog met keukenpapier. Snij het vlees in reepjes.
-
Bak de varkensvleesreepjes gaar in olijfolie.
-
Doe de rijst in een kom.
-
Verdeel de sugar snaps, radijsjes en reepjes varkensvlees over de rijst.
-
Werk de rijstsalade af met de dressing, wat sesamzaadjes en verse kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven