Eieren , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper. Snipper fijn.
-
Snij het varkensvlees in blokjes. Kneed de nootmuskaat, gember, chilipeper en ½ kl zout erdoor. Laat even apart staan tot gebruik.
-
Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking in licht gezouten water. Laat na gaartijd uitlekken en afkoelen.
-
Verwijder het kroontje van de tomaten. Snij ze in Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Verwijder de uiteinden van de prinsessenboontjes. Snij in schuine stukken van 2 cm. Blancheer 2 min in licht gezouten water. Giet af en spoel koud onder stromend water.
-
Pel de rode ui en look. Mix fijn tot een uienpasta met een hakmolen of in een vijzel.
-
Klop de eieren los met zwarte peper en zout.
-
Verhit arachideolie in een wok. Bak een omelet en haal uit de wok. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Bak de uienpasta 1 min al roerend in dezelfde wok met wat arachideolie.
-
Voeg het varkensvlees toe en bak goudbruin. Blus met de rijstazijn, ketjap manis, ketchup en 100 ml water.
-
Laat de saus ± 7 min rond het varkensvlees karamelliseren.
-
Roer de prinsessenboontjes, tomaten en maïs door de rijst. Snij of knip de omelet in stukjes en voeg toe.
-
Werk af met het varkensvlees en wat koriander. Serveer de ketjapsaus apart bij het gerecht.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven