Vis , noten , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dipsaus
Klop het limoensap, de sojasaus, de sesamolie en de pindakaas door elkaar met een vork.
-
Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en snij het vruchtvlees in reepjes. Bewaar in een kommetje.
-
Snij de avocado doormidden, verwijder de pit en haal het vruchtvlees er in 1 beweging uit met een lepel. Snij het in reepjes en bewaar ook in een kommetje. Besprenkel met wat limoensap.
-
Snij de lente-ui in reepjes, pluk de korianderblaadjes los, breek de zalm in kleinere stukken en hak de cashewnoten fijn. Bewaar alles in een apart kommetje.
-
Doe ook de sojascheuten en spinazie in 2 kommetjes.
-
Zet alle kommetjes met ingrediënten op het werkblad.
-
Vul een platte kom met lauwwarm water. Dompel elk rijstvel 10 sec in het water, tot het zacht en plakkerig aanvoelt. Trek het vel met beide handen tussen duim en wijsvinger uit het water en leg op een vochtige, schone handdoek.
-
Leg enkele blaadjes spinazie iets onder het midden op het rijstvel. Vul verder met sojascheuten, zalm, komkommer, avocado, blaadjes koriander, cashewnoten en lente-ui. Vouw het vel strak om de onderkant heen, vouw de zijkanten naar binnen en rol de loempia strak op, bewaar onder een vochtige doek tot je het gaat serveren.
-
Herhaal puntje 7 en 8 tot alle ingrediënten op zijn.
-
Serveer met de dipsaus en partjes limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven