Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de melk met het saffraanpoeder, het vanillearoma en een mespuntje zout aan de kook in een kookpot.
-
Strooi de rijst erbij als het geheel kookt. Roer stevig om en dek de pot af. Zet het vuur lager en laat in 30 minuten gaar koken onder regelmatig roeren.
-
Schil intussen de appels, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in blokjes. Bak ze aan in de boter en laat verder zacht stoven.
-
Voeg, als de rijst gaar is, de suiker en room toe en roer. Schep de appelbokjes erdoor en verdeel het mengsel over de glaasjes. Plaats minstens 2 uur in de koelkast.
-
Mix de abrikozenmoes tot een gladde coulis en zet koel weg.
-
Snij de gedroogde abrikozen in fijne reepjes.
-
Werk de glaasjes rijstpap af met een laagje abrikozencoulis en verdeel de gedroogde abrikozen erover.
-
Zet koel tot serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven