Eieren , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet de rijst, melk, suiker en een snuifje zout samen met de vanillestok en kaneelstok op.
-
Laat ± 35 min garen op een zacht vuur tot de rijst gaar is.
-
Zet het vuur uit.
-
Bereid de liaison: meng de eidooiers met 1 dl room.
-
Voeg de liaison toe aan de rijstpap.
-
Klop 2 dl room op met wat bloemsuiker en een scheutje jenever. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Was de paraguayo’s. Snij in partjes en verwijder de pit.
-
Besprenkel de partjes met arachideolie en gril op een hete grillplaat.
-
Doe de rijstpap in een grote schaal.
-
Leg de gegrilde paraguayo op de rijstpap.
-
Werk af met de licht opgeklopte room.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven