Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de rijst en laat uitlekken.
-
Giet de melk in een kookpot met dikke bodem en zet op het vuur.
-
Voeg de gewassen en uitgelekte rijst toe. Roer zo nu en dan zodat er niets kan aanbranden.
-
Voeg de suiker toe en meng.
-
Voeg de kaneelstok en het saffraanpoeder toe.
-
Breng aan de kook en laat ± 45 minuten pruttelen tot de rijstpap mooi gebonden is.
-
Laat de rijstpap wat afkoelen.
-
Klop ondertussen de room op tot dik vloeibaar.
-
Meng de room met een houten lepel onder de rijstpap.
-
Serveer in potjes met bruine suiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven