zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de melk met de rum, doorgesneden vanillestok en saffraan op een laag vuur trekken.
-
Breng 1 liter water aan de kook en strooi de rijst er voorzichtig in. Laat 2 minuten trekken. Giet de rijst af.
-
Voeg de rijst toe aan de melk. Zet op een zacht vuur en laat rustig verder garen gedurende ± 20 minuten. Voeg de suiker toe.
-
Week het gelatineblaadje in koud water. Knijp het uit en voeg toe aan de gekookte rijst, meng goed.
-
Klop de room met de bloemsuiker op tot slagroom.
-
Laat de rijst afkoelen tot op kamertemperatuur. Meng de slagroom eronder.
-
Serveer in kommetjes. Laat 12 uur in de koelkast opstijven alvorens te serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven