Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de melk met de saffraan, een snuifje zout en de vanillesuiker aan de kook.
-
Strooi de rijst erbij en laat zachtjes garen tot de rijst gaar is. Roer regelmatig.
-
Los, als de rijst goed gaar is, het vanillepoeder op met een beetje water en voeg al roerend bij de rijstpap.
-
Laat nog 3 min doorkoken. Voeg eventueel suiker toe naar smaak.
-
Verdeel over kopjes en laat afkoelen.
-
Bestrooi met bruine suiker en brand af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven