Schaaldieren , Gluten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Gemarineerde tofu:
snij de tofu in kleine blokjes. Meng de sojasaus, het sesamzaad en de ahornsiroop eronder. Laat de tofu een nachtje marineren.
-
Was de komkommer en snij in kleine partjes. Pel de rode ui en snij in kleine stukken.
-
Dressing:
meng de tahin met de wasabi, sojasaus en limoensap. Voeg de ahornsiroop, sambal en het sesamzaad toe.
-
Kook de rijstnoedels 8 min in gezouten water. Giet af en meng de dressing eronder.
-
Meng de komkommer, rode ui en tofu onder de noedels en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven