Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat het water koken.
-
Voeg de rijst toe aan het kokende water en kook op een zacht vuurtje gedurende ± 30 min. Roer af en toe.
-
Voeg 1 el suiker toe.
-
Doe de kriekjes en het sap in een pannetje en verwarm op het vuur.
-
Klop het aardappelzetmeel los in een beetje water en giet bij de kriekjes. Roer tot de saus van de kriekjes gebonden is.
-
Zet van het vuur en laat afkoelen.
-
Klop de room op met de vanillesuiker.
-
Laat de gekookte rijst afkoelen.
-
Meng de opgeklopte room onder de rijst en maak de rijst los.
-
Schik de rijst in een mooie cirkel op een ronde schotel.
-
Giet de kriekjes in het midden van de schotel.
-
Verdeel de ananasblokjes over de rijst.
-
Werk af met wat hagelslag.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven