Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en het teentje look. Snipper de ui fijn en duw het lookteentje door de lookpers.
-
Laat de bonen uitlekken.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
-
Stoof de ui en lookpulp in wat olijfolie. Voeg de uitgelekte bonen toe en laat 5 à 10 minuten stoven op een laag vuur. Schep de uitgelekte pasta en citroenzeste erdoor. Breng op smaak met een beetje vers citroensap, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schep de rucola erdoor en werk af met Parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven