Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 140°C.
-
Besprenkel de kerstomaten met olijfolie, suiker, zwarte peper en zout.
-
Zet 15 min in de oven.
-
Pel de look en kneus met de platte kant van een mes of de handpalm.
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water samen met de look en 3 takken basilicum.
-
Rasp de Parmezaanse kaas fijn.
-
Haal de aardappelen na gaartijd uit het water. Bewaar het kookvocht.
-
Mix 300 g aardappel met 250 ml van het kookvocht en 50 g Parmezaanse kaas fijn. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Pel de ui en snipper fijn. Bak de ui glazig in olijfolie in een grote pan.
-
Knijp het merguezvlees uit de worsten, voeg bij de ui en bak rul.
-
Breng gezouten water aan de kook en gaar de rigatoni in gezouten water, zoals aangegeven op de verpakking.
-
Schep de rigatoni rechtstreeks uit het pastawater bij het vlees.
-
Overgiet met de aardappelcrème en roer goed door.
-
Vul aan met pastakookvocht tot de gewenste sausdikte. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Werk af met oregano en serveer met de overige Parmezaanse kaas en de kerstomaatjes uit de oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven